e-twinning

e-twinning resmi sitesine ulaşmak için tıklayınız...

10.02.2022 691

Twinning eşleşmek bir araya gelmek demektir. eTwinning ise bunun internet üzerinden yapılan şeklidir.

eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

Avrupa Birliği Ülkeleri ve Komşularında Bulunan Okullar Arasında Ortaklıklar Kurmayı Böylece Öğretmenler – Öğrenciler ve Okullar Arasında Sosyal ve Kültürel İşbirliği Geliştirmeyi Amaçlayan Online Bir Platformdur.

eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, yurt içi ve yurt dışı ortaklarla projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için tüm okulların katılabileceği güvenli bir online platform sunmaktadır.

eTwinning Portalına Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyindeki Okulların Hepsi Katılabilir.